Menu Sluiten

Vlucht volgen bij Eindhoven Airport

In het zuiden van Nederland vind je Eindhoven Airport. Eindhoven Airport is een iets minder bekend vliegveld wat in het verleden vooral werd gebruikt voor militaire vluchten en vrachtvluchten. Toch vertrekken er ook genoeg passagiersvluchten vanaf Eindhoven Airport, en je kan iedere vlucht volgen bij Eindhoven Airport. Een vliegtuig volgen vanaf Eindhoven Airport is eenvoudig via de vluchtradar. Inzoomen op Eindhoven Airport, en je kan direct vluchten volgen op en rondom Eindhoven Airport. Jij kan op die manier live vluchten volgen boven en rondom Eindhoven Airport.

De historie van Eindhoven Airport

Het vliegveld Eindhoven  Airport begon ooit als landings- en opstijgbaan voor een lokale hobbyclub, maar tijdens de tweede wereldoorlog werd het vliegveld ingelijfd als militair vliegveld. Het speelde een heel belangrijke rol tijdens de oorlog in de strijd tegen de Duitse bezetters. Sinds de wederopbouw  van ons land speelt Eindhoven Airport steeds meer een rol wanneer het gaat om goedkope internationale vluchten. Prijsvechters als Ryanair, Corendon, Wizz Air, Transavia en Arkefly maken veelvuldig gebruik van de goedkopere faciliteiten van Eindhoven Airport. Dagelijks vertrekken er vele vliegtuigen naar geliefde internationale bestemmingen en jij kan iedere vlucht bij Eindhoven Airport volgen.

Bestemmingen vanaf Eindhoven Airport

Vanaf Eindhoven Airport kan jij vluchten volgen naar alle Europese hoofdsteden. De luchtvaartmaatschappijen die hun basis hebben op Eindhoven Airport vliegen op de grote internationale hoofdsteden binnen Europa, maar daarnaast kan jij ook vliegtuig vluchten volgen naar populaire vakantiebestemmingen zoals Allicante, Vuerteventura, Girona, Grancanaria, Ibiza, Lanzarote, Malaga, Mallorca en Tenerife. Ook bestemmingen in Marokko en Turkije behoren tot de vele bestemmingen vanaf Eindhoven Airport. Natuurlijk wil jij live vluchten volgen vanaf Eindhoven Airport en dat kan door in te zoomen op de vluchtradar. Je maakt dan live de hectiek van dit vliegveld mee. Je kan de vluchten volgen vanaf hun vertrek op Eindhoven Airport tot hun aankomst op een internationale populaire (vakantie)bestemming.
vlucht volgen bij eindhoven airport

Luchtvaartmaatschappijen op Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een luchthaven die vanwege de wat goedkopere en eenvoudigere faciliteiten vooral wordt gebruikt door prijsvechters. Wanneer jij dus vliegt met een vliegtuig van Ryanair, Corendon, Wizz Air, Transavia of Arkefly is de kans dus groot dat jouw vlucht vertrekt vanaf Eindhoven Airport.  Daarnaast vliegt er ook een aantal internationale vliegmaatschappijen op Eindhoven Airport. Dan mag je denken aan Bulgaria Air, VLM, Germania Airlines, Pegasus Airlines, Iceland Express, Onur Air, Sky Airlines en Solid Air. Jij kan dus heel veel internationale vliegtuig vluchten volgen boven Eindhoven Airport.

Vliegen vanaf Eindhoven Airport

Vliegen vanaf Eindhoven Airport is dus niet alleen interessant voor mensen die in het Zuiden van het land wonen  en geen zin hebben om uren in de auto te zitten naar het vliegveld toe; het is ook een heel interessant vertrekpunt voor vluchten met prijsvechters. Op deze manier wordt op reis gaan een heel betaalbare activiteit. Natuurlijk wil jij weten hoe het deze vluchten vergaat, en daarom kan jij elke vlucht volgen bij Eindhoven Airport met de vluchtradar.

Meer vliegtuigen volgen

Op onze website vind je informatie over de belangrijkste Nederlandse en Duitse luchthavens en kan je met onze gratis flight tracker gemakkelijk vliegtuigen volgen rondom deze vliegvelden. Zie hiervoor de volgende pagina’s:
Vlucht volgen Schiphol
Vlucht volgen Rotterdam
Vlucht volgen Weeze
Vlucht Volgen Eelde Airport
Vlucht volgen Munster Osnabrück
Vlucht volgen Düsseldorf International Airport