Menu Sluiten

Online vlucht volgen vanaf Schiphol op live vliegtuig radar

Het vliegveld Schiphol is een deel van onze nationale trots. Het is de thuisbasis van de grootste vliegmaatschappijen ter wereld, en dagelijks vertrekken er honderden vluchten naar bestemmingen wereldwijd. Via bovenstaande radar is een vlucht volgen vanaf Schiphol voor jou mogelijk. Inzoomen op de vluchtradar kaart naar de luchthaven is het enige wat je moet doen om alle vluchten live in de lucht en op de grond te volgen. Wil je weten wanneer een vlucht aankomt, of wil je weten welk vliegtuig er bij jou komt overvliegen; jij kan live alle vluchten volgen. Een vlucht volgen vanaf Schiphol is nooit zo makkelijk geweest.

Het vliegveld Schiphol kent een lange historie, die teruggaat naar Mei 1920. Ooit begonnen als militair vliegveld is Schiphol uitgegroeid tot een vliegveld van grootse proporties, wat je tot de absolute wereldtop mag rekenen. Schiphol biedt naast een luchthaven met 6 landings- en opstijgbanen. Dit alles om een goede en snelle doorstroom te kunnen garanderen. Er vertrekken per uur tientallen vluchten die allemaal zijn te volgen vanaf de radar. Schiphol ligt op 16 kilometer van Amsterdam af en is daarmee het best bereikbare vliegveld van Nederland.

Bestemmingen vanaf Schiphol

Vanaf vliegveld Schiphol kan je ieder vliegtuig vluchten volgen over de hele wereld. Grote maatschappijen van Nationale allure zoals KLM en Martinair, maar ook grote internationale maatschappijen van over de hele wereld hebben Schiphol als hun thuishaven dan wel vaste landingsplek. Vanaf vliegveld Schiphol kan je vluchten volgen naar 153 bestemmingen in Europa, 11 vliegvelden in het Midden Oosten, 22 vliegvelden in Azië, 20 bestemmingen in Afrika, 10 luchthavens in Zuid Amerika, 13 bestemmingen in Midden Amerika en 21 in Noord Amerika. Al deze internationale vluchten kan jij live volgen. Jij kan de vluchten volgen boven Schiphol, maar daarnaast kan jij ook al deze internationale vluchten naar avontuurlijke bestemmingen volgen met de vluchtradar.

Luchtvaartmaatschappijen op Schiphol

Vliegmaatschappijen van over de hele wereld hebben hun basis in vliegveld Schiphol. Het is onmogelijk om ze allemaal op te noemen. De grootste maatschappijen van Nederlandse bodem die vanaf Schiphol vliegen zijn KLM, Martinair, Transavia en Arkefly. Daarnaast zijn er natuurlijk de vele vluchten van Corendon. Naast deze bekende en veelgeboekte Nederlandse vliegmaatschappijen zijn er nog enorm veel internationale vliegmaatschappijen vanuit de landen waar ook vanaf Schiphol op wordt gevlogen. Bekende en minder bekende vliegmaatschappijen hebben Schiphol als vaste landingsplek. Jij kan live vluchten volgen van deze maatschappijen door het vluchtnummer op te zoeken.
vlucht volgen schiphol

Vliegen vanaf Schiphol

Vliegen vanaf Schiphol is natuurlijk enorm handig. Het vliegveld is centraal gelegen en het biedt naast de thuishavens van vliegmaatschappijen ook een ongekend aantal faciliteiten waardoor een eventuele wachttijd eenvoudig valt te overbruggen. Aangezien de internet faciliteiten op Schiphol ook heel goed zijn is het mogelijk om jouw vliegtuig te volgen boven Schiphol. Wil je een vliegtuig volgen vanaf Schiphol naar een internationale bestemming, dan kan dat live. Inzoomen op de kaart is genoeg om alle informatie te krijgen.

Meer vliegtuigen volgen

Op onze website vind je informatie over de belangrijkste Nederlandse en Duitse luchthavens en kan je met onze gratis flight tracker gemakkelijk vliegtuigen volgen rondom deze vliegvelden. Zie hiervoor de volgende pagina’s:
Vlucht volgen Eindhoven Airport
Vlucht volgen Rotterdam
Vlucht volgen Weeze
Vlucht Volgen Eelde Airport
Vlucht volgen Munster Osnabrück
Vlucht volgen Düsseldorf International Airport