Menu Sluiten

Vliegvelden: Algemene informatie en gratis flight radars

Op onze website vind je veel handige informatie over de meest gebruikte luchthavens in Nederland en Duitsland. Ook de bestaansgeschiedenis van deze vliegvelden wordt beschreven. Daarnaast kan je met behulp van onze website snel en gemakkelijk vluchten volgen die zich bevinden in de nabijheid van luchthavens. Op elke pagina vind je een gratis online vliegtuigen volgen radar. Met deze flight trackers kan iedereen gemakkelijk live elke vlucht volgen. Het mooie is dat je de vliegtuig radars kan gebruiken op elke pc, smartphone of tablet en het is nog gratis ook!

Luchthaven Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van ons land en zelfs één van de grootste van Europa. Het is dan ook niet raar dat er zich in de omgeving van Schiphol altijd veel vliegtuigen in de lucht bevinden. Op onze website vind je alle aankomst- en vertrektijden, algemene informatie over de luchthaven en kan je met behulp van de vliegtuig radar alle vliegtuigen rondom Schiphol volgen. Wil je meer informatie over het vliegverkeer in de nabijheid van Schiphol, neem dan een kijkje op de pagina:

Vlucht volgen Schiphol

Eindhoven Airport

Het vliegveld Eindhoven Airport wint in hoog tempo aan populariteit onder de Nederlanders. De eerste drie maanden van 2016 is het aantal bezoekers zelfs met 14 procent toegenomen ten opzichte van dezelfde periode in 2015. Deze groei lijkt de komende tijd nog wel aan te houden. Dit komt mede door de gunstige prijzen en ligging maar ook doordat bepaalde luchtvaartmaatschappijen met steeds grotere toestellen vliegen. Naast een beknopte bestaansgeschiedenis en algemene informatie vind je op onze website alle aankomst- en vertrektijden van Eindhoven Airport. Ook kan je met de gratis online vliegtuig radar alle vluchten in de buurt van de luchthaven volgen. Zie voor meer informatie de pagina:

Vlucht volgen Eindhoven Airport

Rotterdam The Hague Airport

De luchthaven Rotterdam The Hague Airport kan gezien worden als een relatief klein vliegveld. Toch vind je hier een aardige doorstroom aan vliegverkeer. Het luchtruim rondom de luchthaven is dan ook erg interessant voor vliegtuigspotters en mensen die een vlucht willen volgen. Op onze website vind je naast een gratis live flight radar ook veel nuttige informatie over deze luchthaven, zie hiervoor de pagina:

Vlucht volgen Rotterdam

Vliegveld Weeze

Net over de grens bij Duitsland Vliegveld Weeze. Voor Duitse begrippen is Weeze een relatief klein vliegveld. Dit vliegveld is dankzij zijn lagere prijzen en gunstige ligging echter zeer populair bij Nederlanders. Wil je een vliegtuig volgen in de omgeving van vliegveld Weeze of ben je gewoon op zoek naar algemene informatie over de luchthaven of een overzicht van de aankomst en vertrektijden neem dan een kijkje op de pagina:

Vlucht volgen Weeze

Eelde Airport

Luchthaven Eelde dat ook wel bekend staat als Groningen Airport Eelde of vliegveld Eelde. Is een kleinschalige luchthaven die, zoals de naam al doet vermoeden, in Groningen ligt. Vanaf de luchthaven wordt naar een beperkt aantal Europese bestemmingen en Turkije gevlogen. Hoewel het een kleinschalige luchthaven is kan het er toch erg leuk zijn om vliegtuigen te spotten of volgen. Voor meer informatie over het vliegveld en een gratis online vliegtuig radar zie je de pagina:

Vlucht Volgen Eelde Airport

Münster Osnabrück Airport

De luchthaven van Münster is een van de kleinere Duitse vliegvelden (naar omvang is het de zestiende Duitse luchthaven). Münster Osnabrück Airport ligt op ongeveer drie kwartier rijden van de grens ten hoogte van Enschede. Het vliegveld is bij Nederlandse toeristen in trek. Met onze gratis online flightradar kan je eenvoudig vluchten in het luchtruim nabij vliegveld Münster volgen. Zie voor meer informatie en een overzicht aan aankomsttijden en vertrektijden de pagina:

Vlucht volgen Munster Osnabrück

Düsseldorf International Airport

Vliegveld Düsseldorf is één van de grootste vliegvelden van Duitsland. Vanaf het vliegveld vliegen zo’n 60 maatschappijen op 180 verschillende bestemmingen. De grote drukte rondom dit vliegveld maakt zowel vliegtuigen spotten als vliegtuigen volgen erg interessant en leuk. Voor algemene informatie, actuele aankomsttijden en vertrektijden en een gratis live vlucht radar zie je de pagina:

Vlucht volgen Düsseldorf International Airport