Menu Sluiten
jetblue-ga0c85241f_1280

JetBlue Start Ticketverkoop voor Transatlantische Vluchten naar Parijs

JetBlue, een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, heeft onlangs aangekondigd dat het ticketverkoop is gestart voor trans-Atlantische vluchten van New York naar Parijs. Dit markeert een mijlpaal voor de luchtvaartmaatschappij, aangezien het de eerste keer is dat JetBlue vluchten aanbiedt buiten Noord- en Zuid-Amerika.

Een Nieuwe Bestemming voor JetBlue

JetBlue is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in de Verenigde Staten en heeft een sterke aanwezigheid in Noord- en Zuid-Amerika. Met de toevoeging van Parijs als bestemming, betreedt de luchtvaartmaatschappij voor het eerst de Europese markt. De vluchten zullen worden uitgevoerd vanaf John F. Kennedy International Airport in New York en landen op de luchthaven Charles de Gaulle in Parijs.

Vluchtschema en Tarieven

De trans atlantische vluchten van JetBlue zullen van start gaan op 22 juli 2022. Er zullen vier vluchten per week worden uitgevoerd tussen New York en Parijs. De vluchttijden zijn gepland om reizigers de mogelijkheid te geven om zowel overdag als ’s nachts te reizen. De tarieven voor deze vluchten beginnen bij $599 voor een enkele reis, wat redelijk concurrerend is met andere luchtvaartmaatschappijen die deze route aanbieden.

Service en Comfort Aan Boord

De vluchten van JetBlue naar Parijs zullen worden uitgevoerd met de Airbus A321LR, een van de nieuwste en meest efficiënte vliegtuigen op de markt. De vliegtuigen zijn uitgerust met Jet Blue’s bekroonde comfortabele stoelen en voorzieningen zoals gratis wifi en live tv aan boord. Daarnaast zal JetBlue samenwerken met Franse chef-koks om gerechten te creëren die zijn geïnspireerd op de Franse keuken.

Concurrentie op de Transatlantische Route

De trans atlantische vluchten van JetBlue zullen concurreren met andere luchtvaartmaatschappijen die deze route al aanbieden, zoals Air France, Delta en American Airlines. Hoewel JetBlue een relatief nieuwe speler is op deze markt, kan het concurreren met zijn concurrerende prijzen en bekroonde service.

Conclusie

De start van de ticketverkoop voor transatlantische vluchten van JetBlue naar Parijs is een belangrijke mijlpaal voor de luchtvaartmaatschappij. Het betekent een nieuwe bestemming voor JetBlue en de mogelijkheid om te concurreren op de transatlantische route. Met concurrerende prijzen, comfortabele stoelen en bekroonde service, is JetBlue een luchtvaartmaatschappij om in de gaten te houden op de Europese markt.