Menu Sluiten
De Boeing 737 MAX 8

Icelandair heeft onlangs de Boeing 737 MAX 8 toegevoegd aan haar vloot en ik had de kans om met deze gloednieuwe vliegtuigen te vliegen op mijn recente reis van London Heathrow naar Keflavik International. In deze beoordeling zal ik mijn ervaringen delen met deze vliegtuigen en de service die ik heb ontvangen.

Vliegen met de Boeing 737 MAX 8

De Boeing 737 MAX 8 is een modern vliegtuig met een strak en gestroomlijnd ontwerp. Het interieur is ruim en comfortabel, met voldoende beenruimte en goed gevulde stoelen. Ik vond het opvallend hoe stil het vliegtuig was, zelfs tijdens het opstijgen en landen.

Service aan boord

De service aan boord van Icelandair was uitstekend. Het cabinepersoneel was vriendelijk en behulpzaam en zorgde ervoor dat alle passagiers comfortabel waren en werden voorzien van alles wat ze nodig hadden. Het menu was gevarieerd en er was een goede selectie van dranken en snacks beschikbaar.

Inflight entertainment

Het vliegtuig was uitgerust met een modern inflight entertainment-systeem, dat een verscheidenheid aan films, tv-programma’s en muziek opties bood. Er was ook een handige USB-poort in elke stoel, zodat passagiers hun eigen apparaten kunnen opladen en gebruiken.

Aankomst op Keflavik International

De landing op Keflavik International was soepel en efficiënt. De luchthaven is modern en goed georganiseerd, met voldoende faciliteiten voor passagiers die aankomen of vertrekken. De immigratie- en bagageafhandeling verliepen snel en ik was snel onderweg naar mijn volgende bestemming.

Conclusie

Over het algemeen was mijn ervaring met Iceland Air’s Boeing 737 MAX 8 erg positief. Het vliegtuig was comfortabel, stil en goed uitgerust, en de service aan boord was uitstekend. Ik zou zeker weer met Icelandair vliegen en ik zou de Boeing 737 MAX 8 aanbevelen aan andere passagiers die op zoek zijn naar een comfortabele en moderne vliegervaring.