Menu Sluiten
avianca

Avianca Heeft Een Nieuw Retro-Vliegtuig Onthuld Met Een Lacsa-Livery

Avianca, een Colombiaanse luchtvaartmaatschappij, heeft onlangs een nieuw retro-vliegtuig onthuld met een LACSA-livery. De LACSA, ook wel bekend als La Compañía de Aviación S.A., was een voormalige Costa Ricaanse luchtvaartmaatschappij die in de jaren 90 werd overgenomen door Avianca.

Het nieuwe vliegtuig, een Airbus A320, is voorzien van de kenmerkende gele en blauwe kleuren van de oude LACSA-livery. Delivery werd gebruikt tussen 1944 en 1994, en was een herkenningsteken voor veel passagiers in Latijns-Amerika.

De onthulling van het nieuwe vliegtuig is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Avianca en de rol die LACSA heeft gespeeld in de ontwikkeling van de luchtvaart in Latijns-Amerika. Het vliegtuig zal ingezet worden voor reguliere vluchten binnen Latijns-Amerika, waarbij passagiers een stukje geschiedenis kunnen meemaken tijdens hun reis.

Avianca is een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en heeft een lange geschiedenis van innovatie en verbetering. De onthulling van het nieuwe retro-vliegtuig is een duidelijk teken dat de maatschappij trots is op haar verleden en blijft investeren in de toekomst.

Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe retro-vliegtuig zal gaan vliegen, maar passagiers kunnen zich verheugen op een unieke reiservaring met een stukje historie aan boord.Het nieuwe retro-vliegtuig is niet alleen een unieke toevoeging aan de vloot van Avianca, maar ook een grote attractie voor luchtvaart liefhebbers en 

Avianca heeft aangekondigd dat het nieuwe retro-vliegtuig in de komende maanden in dienst zal worden genomen. Het vliegtuig zal ingezet worden op populaire routes binnen Latijns-Amerika, waaronder vluchten naar steden zoals Mexico-Stad, Bogotá en Santiago de Chile.

historisch geïnteresseerden. Passagiers zullen kunnen genieten van de oude LACSA-livery en een stukje geschiedenis meemaken tijdens hun reis.

Avianca heeft ook aangekondigd dat het een speciale vlucht zal organiseren, waarbij passagiers de kans krijgen om aan boord te gaan van het retro-vliegtuig en een vlucht te maken naar een populaire bestemming. Deze speciale vlucht zal beschikbaar zijn voor een beperkt aantal passagiers en zal op een later tijdstip worden aangekondigd.

De onthulling van het nieuwe retro-vliegtuig is een belangrijke mijlpaal voor Avianca en een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de maatschappij. Het toont ook de toewijding van Avianca om haar passagiers een unieke reiservaring te bieden en de luchtvaart in Latijns-Amerika te verbeteren.