Menu Sluiten
jetblue-g2cf990fa1_1280

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij JetBlue heeft onlangs aangekondigd dat het zijn Europese diensten heeft uitgebreid met de toevoeging van vier nieuwe routes vanuit New York en Boston naar steden in Europa. Met deze uitbreiding heeft JetBlue nu in totaal zes dagelijkse Airbus A321LR-vluchten naar Europa.

Een Uitbreiding van de Europese Diensten van JetBlue

De uitbreiding van Het Blues Europese diensten omvat vier nieuwe routes naar Londen, Amsterdam, Madrid en Frankfurt. De vluchten worden uitgevoerd vanaf John F. Kennedy International Airport in New York en Logan International Airport in Boston. Met deze toevoegingen heeft JetBlue nu zes dagelijkse vluchten vanuit de Verenigde Staten naar Europa.

Vluchtschema’s en Bestemmingen

Jet Blue’s vluchtschema’s naar Europa bieden reizigers de flexibiliteit om te kiezen uit verschillende vluchttijden en bestemmingen. De luchtvaartmaatschappij biedt nu dagelijkse vluchten aan naar Londen Heathrow, Amsterdam Schiphol, Madrid Barajas en Frankfurt International Airport. Deze bestemmingen zijn strategisch gekozen om reizigers te verbinden met enkele van de belangrijkste zakelijke en toeristische bestemmingen in Europa.

De Airbus A321LR

De vluchten van JetBlue naar Europa worden uitgevoerd met de Airbus A321LR, een van de nieuwste en meest effici├źnte vliegtuigen op de markt. Het vliegtuig biedt reizigers een comfortabele en ruime ervaring met extra beenruimte en bekroonde voorzieningen zoals gratis wifi en live tv aan boord.

Concurrentie op de Europese Markt

De uitbreiding van Het Blue’s Europese diensten plaatst de luchtvaartmaatschappij in directe concurrentie met andere luchtvaartmaatschappijen die deze routes al aanbieden, zoals British Airways, KLM en Lufthansa. JetBlue hoopt te concurreren met zijn concurrerende prijzen en bekroonde service.

Conclusie

Met de uitbreiding van zijn Europese diensten heeft JetBlue nu zes dagelijkse vluchten naar Europa. De luchtvaartmaatschappij hoopt te concurreren op de Europese markt met zijn concurrerende prijzen en bekroonde service. Met de Airbus A321LR biedt JetBlue reizigers een comfortabele en ruime ervaring met extra beenruimte en gratis wifi en live tv aan boord.