Menu Sluiten

Passagiers die aankwamen op de internationale luchthaven van Auckland werden geconfronteerd met lange wachttijden en vertragingen nadat een technische storing optrad bij de paspoortcontrole. Veel reizigers moesten urenlang wachten om door de immigratie te komen, waardoor ze hun aansluitende vluchten misten en plannen moesten wijzigen.

Technische storing bij de paspoortcontrole

De technische storing bij de paspoortcontrole vond plaats op zaterdagavond, waardoor het systeem voor het controleren van paspoorten op de luchthaven van Auckland tijdelijk offline ging. De storing duurde enkele uren en leidde tot lange wachtrijen bij de immigratie, omdat reizigers niet in staat waren om door te gaan met hun reis totdat hun paspoort was gecontroleerd.

Vertraagde en gemiste vluchten

Veel reizigers die op zaterdagavond op de luchthaven van Auckland aankwamen, werden geconfronteerd met vertragingen en gemiste vluchten als gevolg van de technische storing. Passagiers die hun aansluitende vluchten misten, werden geconfronteerd met verdere problemen bij het boeken van alternatieve vluchten, omdat veel luchtvaartmaatschappijen al volgeboekt waren.

Reactie van de luchthaven

In een verklaring verontschuldigde de luchthaven van Auckland zich voor de technische storing en de resulterende vertragingen. De luchthaven verklaarde dat het hard werkte om de vertragingen te verminderen en de wachttijden bij de paspoortcontrole te verkorten. Bovendien beloofde de luchthaven om te onderzoeken wat er is gebeurd en om passende maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat een dergelijk probleem zich niet opnieuw voordoet.

Advies voor reizigers

Reizigers die van plan zijn om via de luchthaven van Auckland te reizen, wordt geadviseerd om extra tijd in te plannen voor de paspoortcontrole en om op de hoogte te blijven van eventuele updates of wijzigingen in de dienstregeling. Het wordt ook aanbevolen om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij voor verdere informatie en assistentie bij eventuele vertragingen of annuleringen.

Conclusie

De technische storing bij de paspoortcontrole op de luchthaven van Auckland heeft geleid tot lange wachttijden en vertragingen voor reizigers. De luchthaven heeft zich verontschuldigd voor het ongemak en belooft maatregelen te nemen om toekomstige storingen te voorkomen. Reizigers worden geadviseerd om extra tijd in te plannen voor de paspoortcontrole en op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in de dienstregeling.